קייטרינג חלבי ל-50 איש: האירוח האלגנטי שכולם ידברו עליו
מתעתדים להפיק אירוע? שוקלים להזמין קייטרינג חלבי ל-50 איש? בין אם מדובר באירוע עסקי מתוכנן בקפידה ובין אם בחגיגה משפחתית מרגשת, הקונספט של קייטרינג חלבי מציב בשנים האחרונות סטנדרט חדש לאירוח מוקפד ובלתי נשכח, לא בכדי.
דמיינו לעצמכם מגיעים לאירוע שבו מורכב תפריט האוכל ממגשי גבינות בוטיק משובחות לצד סלט טאבולה גלילי עם קינואה ועדשים שחורות, פוקאצ'ות זהובות, כריכוני בייגל במילוי סלמון מעושן וקרואסונים במילוי גבינת גאודה וגבינת עיזים. והקינוחים?
פחזניות חלביות ועוגת פס ריקוטה שמסיימות כל אירוע בנימה מתוקה ובלתי נשכחת. בזכות קלילותו, מתאים הקונספט החלבי הן לשעות הבוקר והן לשעות הערב המאוחרות. יתר על כן, הוא מציע גיוון קולינרי עשיר, מה שמאפשר התאמה מלאה למכלול רחב של קהלי יעד שונים, החל מחובבי מטבח גורמה וכלה בשומרי כשרות.
איך מתכננים תפריט מדויק לאירוע של 50 איש?
אנשי הצוות המקצועי מבית חברת Roket מסבירים שעל מנת להבטיח חוויה קולינרית מרשימה ומאוזנת, תכנון נכון של קייטרינג חלבי ל-50 איש חייב לקחת בחשבון את הכמויות והגיוון. לאירוע בסדר גודל שכזה מומלץ לשלב כ-8 עד 9 מגשי מנה עיקרית, לצד כ-150 מנות ראשונות קלות וכ-100 קינוחים.
כך למשל, תוכלו לפתוח את האירוע עם מנות ראשונות ססגוניות ורעננות דוגמת סלט שורשים עשיר בגבינת רוקפור וחמוציות, סלט מרעה עם בטטה צלויה וגבינות עיזים, כמו גם מגש סושי טורטייה גאודה שמוסיף טאץ' עדכני ומסקרן. למנות עיקריות כדאי לכלול שילוב של פסטות עשירות כמו פסטה עגבניות וחציל בתוספת גבינת פרמז'ן, פוקאצ'ות בשלושה טעמים ואו מיקס מיני קיש.
קינוחים – הטוויסט שמותיר טעם של עוד
באופן זה ניתן לתפור אינספור תפריטים שונים בהתאמה פרטנית לקהל היעד, תוך הקפדה על גיוון הטעמים וכמות מדויקת, ללא חשש ממחסור או עודפים מיותרים. וכעת נותרת הסוגיה בנוגע לקינוחים, היות וכולנו מטיבים לדעת שאין אירוע מושלם ללא מתוקים.
מבית חברת Roket מציינים כי במסגרת של קייטרינג חלבי ל-50 איש חשוב להקצות לכול אורח שתי יחידות קינוח לכול הפחות, דהיינו כ-100 פריטים או יותר, ובפרט לאור העובדה שזהו על פי רוב השלב שבו האירוע נחרט בזיכרון.
בינינו, אין כמו פחזניות חלביות במילוי קרם עדין או עוגת פס ריקוטה עשירה בטעם שמנת אמתית כדי להעניק לאירוע טוויסט מפתיע, מפנק וחגיגי, כזה שמותיר בקרב המשתתפים בו טעם של עוד. שילוב קינוחים איכותיים לצד מנות עיקריות מוקפדות, מייצר חוויית אירוח שלמה – מהביס הראשון ועד לאחרון.